Herontwikkeling

Leidsestraat 32-34, Amsterdam

In 2012 is een grootscheepse verbouwing van start gegaan om dit toonaangevende pand midden in de Leidsestraat te optimaliseren. De begane grond en de eerste verdieping zijn herontwikkeld tot één ruime, lichte winkel. De winkel is in 2019 aangehuurd door Anthropologie. Bovenop het pand is een extra verdieping geplaatst waardoor er boven de winkel nu vier grote luxe kantoorruimten zijn gerealiseerd.

Winkelcentrum De Sluis, Driebergen

Buurtwinkelcentrum De Sluis ondergaat momenteel een grote renovatie waarbij de Jumbo en alle dagwinkels worden vergroot. Begin 2020 zal het vernieuwde centrum worden geopend.

Laat 128, Alkmaar

Sinds jaar en dag stond de Laat 128 te Alkmaar bekend als winkelcentrum Domus, bekroond tot het lelijkste pand van Alkmaar. In 2015 heeft NWV geadviseerd in de aanhuur van het winkelcentrum door Primark. In 2015/2016 heeft NWV in overleg met de eigenaar, gemeente, architecten en de eindgebruiker het winkelcentrum geheel herontwikkeld. Dit heeft in 2016 geresulteerd in een spraakmakend winkelpand waar PRIMARK haar deuren heeft geopend.