Herontwikkeling

Leidsestraat 32-34, Amsterdam

In 2012 is een grootscheepse verbouwing van start gegaan om dit toonaangevende pand midden in de Leidsestraat te optimaliseren. De begane grond en de eerste verdieping zijn herontwikkeld tot één ruime, lichte winkel. De winkel is in 2013 aangehuurd door Michael Kors. Bovenop het pand is een extra verdieping geplaatst waardoor er boven de winkel nu vier grote luxe kantoorruimten zijn gerealiseerd.

Hinthamerstraat 55, Den Bosch

Jarenlang was Van Leest het gezicht van dit mooie winkelpand in hartje Den Bosch. In 2014 heeft NWV in overleg met de gemeente en monumentenzorg het pand geheel gerenoveerd. De authentieke uitstraling van het pand komt nu nog beter tot zijn recht. O’Moda heeft na de herontwikkeling een prachtige winkel gerealiseerd en een langdurig huurcontract afgesloten.

Laat 128, Alkmaar

Sinds jaar en dag stond de Laat 128 te Alkmaar bekend als winkelcentrum Domus, bekroond tot het lelijkste pand van Alkmaar. In 2015 heeft NWV geadviseerd in de aanhuur van het winkelcentrum door Primark. In 2015/2016 heeft NWV in overleg met de eigenaar, gemeente, architecten en de eindgebruiker het winkelcentrum geheel herontwikkeld. Dit heeft in 2016 geresulteerd in een spraakmakend winkelpand waar PRIMARK haar deuren heeft geopend.